خانه
چتباکس
قوانین
آپلودکده
  سخنان ارزشمند بزرگان:
 
Qplaza عزیز کاربر برتر شد
 درجه: مدیر ارشد
 تعداد رای: 80
تاپیک برتر این ماه
 عنوان: کلیپ زیبایی های قشم
 توضیح: جاهای دیدنی قشم
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: آموزش تهیه نان رِحتَه (نان توموشی)

  1. Top | #1
    Qplaza آنلاین نیست.

    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    153
    229

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    Jan 2017
    شماره عضویت
    2
    برند گوشي
    حالت من
    موضوع ها
    141
    پسندیده
    229
    تشکر شده: 104 بار در 81 پست

    ایکون آموزش تهیه نان رِحتَه (نان توموشی)



    آموزش تهیه نان رِحتَه (نان توموشی)

    آموزش تهیه نان رِحتَه (نان توموشی) ؛ البته این نان در استان هرمزگان با نامهای متفاوتی نیز شناخته میشود . مانند : لیتک ، توموشی ، نون تاوَه ... امیدوارم از این آموزش بهره ببرید
    آرد را در ظرفی ریخته و کمکم آب به آن اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم تا زمانی که خمیر نسبتا روانی به دست آید (چون این نان معمولا با مهیاوه (مهوه) یا سوراغ خورده میشود ، به همین دلیل در آن ترجیحاً از نمک استفاده نمیکنیم) . سپس تابه را گرم کرده و کمی چرب میکنیم و مقداری از خمیر را روی آن قرار میدهیم و آن را به وسیلهی دست (اگر وارد نیستید این کار را با دست انجام ندهید) و یا با جسم دیگری (مانند کاردک) به صورت دایره وار پهن میکنیم تا به وسط تابه برسیم . باید دقت کنید چون خمیر روان است ، باید با قطر بسیار کمی آن را پهن کنید . سپس اضافی خمیر را برداشته و به ظرف بازمیگردانیم و روی آن مقداری مهیاوه یا سوراغ با قاشق می ریزیم . اگر می خواهید نان شما تخم مرغی باشد می توانید تخم مرغ از قبل زده شده را هنگام پختن روی آن بمالید و مهیاوه و یا سوراغ را اضافه کنید . سپس منتظر میمانیم تا خمیر بپزد (که به دلیل قطر کم خیلی طول نمیکشد) و بعد خمیر را با یک کاردک از اطراف جدا میکنیم و در ظرف میگذاریم اندکی روغن روی آن میپاشیم و سرو میکنیم .

  2. کاربر مقابل پست Qplaza عزیز را پسندیده است: SHAHRAM (03-15-2017)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •